Bovendijk 11 6627 AA Maasbommel
Henk: 06-53904001 Wessel: 06-53869768
info@projectbouwmaasbommel.nl

Diensten

Nieuwbouw

In de afgelopen jaren heeft Project Bouw Maasbommel diverse nieuwbouw woningen, garages en schuren gebouwd. Project Bouw Maasbommel verzorgt bij nieuwbouw alles van fundering tot aan de schoorsteen. Mochten wij niet de kunde in huis hebben, dan werken wij samen met vertrouwde partners. Doordat Project Bouw Maasbommel u een duurzaam totaalpakket kan aanbieden, heeft u voor de hele bouw maar één aanspreekpunt. Hierdoor ontzorgen wij u, maar blijft u wel betrokken bij de nieuwbouw van uw woning, garage of schuur. 

Verbouw/aanbouw

Naast nieuwbouw kan Project Bouw Maasbommel ook uw verbouwing of aanbouw realiseren. Project Bouw Maasbommel heeft ruime ervaring met woningbouw en heeft hierdoor kennis van diverse bouwstijlen en oplossingen in de bouw. Hierdoor biedt Project Bouw Maasbommel u degelijk advies en de juiste oplossing die past bij uw wensen en uw budget. 

Renovatie

Wat vanzelfsprekend geldt voor nieuwbouw, verbouw en aanbouw is dat Project Bouw Maasbommel de projecten goed isoleert naar de eisen die gesteld worden. Doordat Project Bouw Maasbommel hier kennis van heeft, kan Project Bouw Maasbommel ook uw niet goed geïsoleerde ruimten in huis renoveren. Renoveren is natuurlijk niet alleen isoleren, maar ook onderhouden en moderniseren van uw woning, garage of schuur. Hier biedt Project Bouw Maasbommel wederom gedegen advies en de juiste oplossing. 

Kunstof kozijnen

Naast nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovatie kunt u bij Project Bouw Maasbommel ook terecht voor levering en plaatsing van kunststof kozijnen.